Payas Nursan Anadolu Lisesi

Vizyon: Türk milli eğitiminin amaçları ışığında; Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, yüksek moral değerlere sahip, değerlerini yaşayan ve yaşatan, farklılıkları zenginlik kabul eden, özgüvenini kazanmış, hoşgörü sahibi, araştırmacı, katılımcı, sorgulayıcı, etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik, dürüst, bireyler, yetiştirmektir.

Misyon: Evrensel insan hakları düşünce sistemini davranış haline getirmiş, çağdaş, demokratik lider özelliklerine sahip, okuduğu okula bağlılık duygusu gelişmiş veçağdaş gençler yetiştirmektir. Bu çerçeveden hareketle biz, öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak; onların bilgili, yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.

Başarılar:

Saatler: 08.15 - 15.35